Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Špinačna solata

Sestavine:

  • 10 dag mlade špinače
  • 1 strok strtega česna
  • 1 trdo kuhano jajce narezano na rezine
  • olje in kis,
  • sol

Priprava: Špinačnim listom potrgamo peclje, jih temeljito operemo in položimo na cedilo, da odteče voda. Odcejene postavimo v skledo. V lončku zmešamo sol, kis ali limonin sok, olje in strt česen. Ko se sol raztopi, prelijemo preliv po špinači in premešamo. Solato okrasimo z rezinami jajca in jo takoj ponudimo. Špinačna solata je okusna samo, če jo uživamo sveže pripravljeno. 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko