Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Solata z rukolo, paradižnikom, parmezanom in koruzo

  • rukola
  • češnjev paradižnik
  • vložena sladka koruza
  • olivno olje
  • balzamični kis ali limonin sok
  • sol
  • parmezan
     

Rukolo operemo in osušimo. Operemo in narežemo češnjeve paradižnike ter dodamo vloženo sladko koruzo. Začinimo z olivnim oljem, soljo in balzamičnim kisom. Namesto kisa lahko uporabimo tudi zdrav limonin sok. Na koncu po solati naribamo še parmezan. Namesto koruze lahko dodamo solati tudi popečene rezine slanine.

 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko