Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Rukola s parmezanom

Za 2 osebi:

  • sveži lističi mlade rukole
  • žlica olivnega olja
  • žlica balzamičnega kisa
  • 4 dag narezanega ali naribanega parmezana
  • 6 dag narezanega pršuta
  • sol in poper

Preliv naredimo v manjši skledici. Najprej premešamo kis in olje, dodamo poper in sol. S tem prelivom prelijemo mlade lističe rukole. Pršut zložimo na krožnik, nanj naložimo začinjeno rukolo in potresemo s parmezanom. Solato lahko dodatno popestrimo z zeleno papriko ali črnimi olivami.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko