Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Polnjene bučke

Za 4 osebe:

  • 4 male bučke
  • 1 paradižnik
  • 1 paprika
  • 1 čebula
  • 3 stroki česna
  • 1 por
  • olivno olje
  • peteršilj
  • sol
  • sir

To okusno zelenjavno jed lahko zelo enostavno pripravimo. Bučke prerežemo na polovico in izdolbemo. Papriko, paradižnik, čebulo in por narežemo na manjše koščke in skupaj z izdolbeno sredino bučk prepražimo na olju. Dodamo še pretlačen čese, začinimo in dodamo peteršilj. S pripravljenim nadevom napolnimo bučke, potresemo z naribanim sirom in pečemo približno 20 minut pri 200 °C.

 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko