Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Omaka iz bučk

Za 4 osebe:

  • 500 g bučk
  • 1 čebula
  • 2 stroka česna
  • 3 žlice smetane
  • olje
  • peteršilj
  • drobnjak
  • sol, poper
     

Na drobno narežemo čebulo in pretlačimo česen. Bučke narežemo na kocke. Na segretem olju na hitro prehražimo čebulo, česen in bučke. Začinimo in vse skupaj dušimo še približno eno minuto. Na koncu vmešamo smetano, začinimo s soljo in poprom. Omaka se odlično poda k testeninam ali rižu, pa tudi k mesnim jedem.
 

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko