Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Radič s fižolom in kislo smetano

Sestavine:

  • 2 glavici rdečega radiča
  • 15 dag suhega fižola
  • 2 stroka česna
  • 1,5 dl kisle smetane
  • Kis
  • olivno olje
  • sol
  • poper
     

Priprava: Fižol namočimo čez noč in naslednji dan skuhamo. Radič očistimo, operemo in narežemo na rezance. Zmešamo ga s še toplim fižolom. Kislo smetano solimo, po okusu ji dodamo malo kisa in olivnega olja ter prelijemo solato. Dobro zmešamo in potresemo s sveže mletim poprom.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko