Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Pečena paprika v solati

Sestavine:

  • 1 kg rdeče paprike
  • 1 šopek peteršilja
  • olivno olje
  • kis
  • 3 žlice balzamičnega kisa
  • 3 stroki česna
  • sol
  • poper

Priprava: Paprike operemo, obrišemo in zložimo na pekač. Spečemo jih pod razgretim žarom v pečici, vmes jih obrnemo. Pečene stresemo v skledo in počakamo, da se ohladijo. Olupimo jih in jim odstranimo semenje. Paprike narežemo na široke trakove ter jih potresemo z nasekljanim peteršiljem in česnom. Zmešamo nekaj žlic olja, kisa in balzamični kis ter prelijemo papriko. Začinimo s soljo in poprom, zmešamo in preden postrežemo, za nekaj časa postavimo v hladilnik.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko