Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Cvetačna solata z jajci in čebulo

Sestavine:

  • 1 večja cvetača
  • 4 jajca
  • 1 čebula
  • nekaj vejic peteršilja
  • gorčica
  • olivno olje
  • limonin sok
  • sol
  • poper

Priprava: Cvetačo operemo, razdelimo na cvetove in skuhamo. Nato jo odcedimo in pustimo, da se ohladi. Jajca trdo skuhamo. Prelijemo jih z mrzlo vodo in olupimo. Čebulo in peteršilj drobno nasekljamo. Zmešamo ju z žličko gorčice, nekaj žlicami olja in limoninega soka ter začinimo s soljo in poprom. Prelijemo cvetačo, zmešamo in obložimo z na četrtine narezanimi trdo kuhanimi jajci.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko