Košarica

Vaša košarica je prazna.

E-novice

Bodite obveščeni! Vpišite vaš e-naslov. S prijavo se strinjate s pogoji varovanja zasebnosti.

Potrdi

Zvitki iz jajčevcev s paradižnikovo omako

Za 2 osebo:

  • 1 velik jajčevec
  • 30 g parmezana
  • olivno olje

 

Sestavine za paradižnikovo omako:

  • 2 – 3 zreli paradižniki
  • 1 čebula
  • 2 žlici olivnega olja
  • 1 dl suhega belega vina
  • sol
  • črni poper v zrnu
  • 3 – 4 stroki česna
  • 1 žlica posušenih mešanih zelišč

Jajčevec narežemo na tanke trakove, solimo ter popečemo na olivnem olju. Pripravimo paradižnikovo omako ter vanjo dodamo tudi nekaj koščkov jajčevca. Popečene trakove jajčevca nadevamo s paradižnikovo omako, zvijemo, položimo na krožnik, nad in poleg zvitka dodamo še nekaj omake ter posujemo s parmezanom. Dober tek.

Slovensko združenje za
integrirano pridelavo zelenjave

Vinarska ulica 14, 2000 Maribor

Tel.: 051 217 435

E-pošta: info@zelenjava-pikapolonica.si

Copyright © 2014 Sip & Eko